Päämiehet

Cisco .

Cisco

Cisco on maailman johtava IT-yhtiö, joka auttaa organisaatioita näkemään ja hyödyntämään uusia mahdollisuuksia yhdistämällä ihmisiä, tietolähteitä, asioita ja prosesseja uusin tavoin. Yhdessä maailmanluokan kumppaniemme kanssa, mahdollistamme asiakkaillemme uudenlaiset palvelut ja toimintamallit, uudenlaisen tiedon jakamisen ja viestimisen sekä uudenlaisten kokemusten tarjoamisen.

Elisa Santa Monica on Ciscon Gold Partner ja Suomen ensimmäinen Cisco Master Cloud Builder.

Juniper Networks.

Juniper Networks

Juniper Networks tarjoaa innovatiivisia tietoliikenne- ja tietoturvaratkaisuja konesaleihin, toimistoverkkoihin sekä teleoperaattoreiden käyttöön. Maailman arvostetuimmat referenssiorganisaatiot arvostavat aidosti yhden käyttöjärjestelmän, Junoksen, tuomia käyttökustannussäästöjä. Viisi merkittävintä sosiaalisen median tarjoajaa käyttää Juniper Networksin ratkaisuja.

Elisa Santa Monica saavutti ensimmäisenä Elite-tason kumppanuuden Juniperin North Region -alueella.

Palo Alto Networks.

Palo Alto Networks

Palo Alto Networks on uuden sukupolven tietoturvayhtiö, jonka suuntaa näyttävä teknologia mahdollistaa tietoverkkojen turvallisen käytön, aiempaa paremman näkyvyyden, sekä kyberuhkien torjunnan kymmenille tuhansille asiakkailleen ympäri maailman. Palo Alto Networksin teknologia on kehitetty puhtaalta pöydältä tämän päivän tarpeisiin, jonka ansiosta yhtiö on ylivoimaisesti markkinoiden nopeimmin kasvava. Viimeksi päättyneellä tilikaudella Palo Alto Networks kasvoi 55% saavuttaen hieman alle miljardin dollarin liikevaihdon. Palo Alto Networks on saanut vähintään 1000 uutta asiakasta jokaisena edellisenä 16 vuosineljänneksenä.

 

F5 Networks.

F5 Networks

F5 Networks on tunnettu ADC (Application Delivery Controller) eli kuormantasaus- ja sovellusjakomarkkinan johtajana yli 53% markkinaosuudella. F5:n integroidut tietoturvaratkaisut auttavat suojautumaan asiakkaan tiloissa sekä pilvessä kaikilta tietoturvauhilta, kuten 0-päivähyökkäyksiltä, web-pohjaisilta hyökkäyksiltä ja palvelunestohyökkäyksiltä (DDoS), sekä suojaamaan käyttäjiä huijauksilta, tietojen kalastelulta ja haittakooditartunnoilta. Ratkaisuihin kuuluvat muun muassa datacenter-palomuuri, websovellus-palomuuri (WAF), identiteetin- ja pääsynhallinta sekä -valvonta, sovellusjulkaisu sekä palvelunestohyökkäysten suojaus L3-7-tasoilla.

Elisa Santa Monica on F5 Gold Partner.

Check Point.

Check Point

Check Pointin avulla toteutamme kokonaisvaltaisen tietoturvaratkaisun joka suojaa yrityksen niin verkkoympäristöön kuin mobiilipäätelaitteisiin kohdistuvilta kyberhyökkäyksiltä unohtamatta konesaleja ja suosiotaan kasvattavia pilvipalveluita. Check Point on maailman johtava internetin turvallisuuden asiantuntija. Pitkä historia tietoturvan parissa sekä uusien ja innovatiivisten tietoturvaratkaisujen kehittäminen ovat Check Pointille avainasia.

Elisa Santa Monica on kolmen tähden (kulta) Check Point -kumppani.

MRV.

MRV

MRV Communications on xWDM- ja optistensiirtojärjestelmien valmistaja. MRV:n tuotteet soveltuvat yritysten konesalien välisen tietoliikenteen toteuttamiseen sekä operaattoreiden tietoliikennejärjestelmien kapasiteetin kasvattamiseen.

SSH Communications Security.

SSH Communications Security

SSH Communications Security  on suomalainen tietoturva-alan edelläkävijä. SSH Tectia MobileID:llä vahva käyttäjätunnistus tehdään käyttäen avuksi käyttäjällä jo olevaa laitetta, matkapuhelinta, jolloin ei tarvitse jakaa erillisiä tokeneita.

McAfee.

McAfee

McAfee on amerikkalainen tietoturvalaitteiden ja ohjelmistojen valmistaja. Elisa Santa Monica keskittyy erityisesti identiteettipohjaiseen McAfee päätelaitetietoturvaratkaisuihin ja palveluihin. McAfee päätelaiteratkaisut ulottuvat aina kannettavista massamuisteista matkapuhelimiin, palvelimiin ja kannettaviin tietokoneisiin saakka.

NetApp.

NetApp

NetApp on amerikkalainen, monipuolisia tiedonhallintaratkaisuja tarjoava valmistaja. Elisa Santa Monica tarjoaa erityisesti konesaliratkaisuihin sopivia NetApp ratkaisuja Flexpod -arkkitehtuurin avulla. Flexpod on tietoliikenne-, tiedonhallinta- ja tallennusratkaisuiden designmalli nykyaikaisten pilvipalveluiden vaatimusten mukaisesti.

Fortinet.

Fortinet

Fortinet on vuonna 2000 perustettu verkon laaja-alaiseen tietoturvaan keskittynyt yritys jonka yksi tärkeimmistä vahvuuksista on korkea suorituskyky myös vaativimmissa tietoturvatoteutuksissa. ASIC – lähtöisen toteutustavan lisäksi yritys tunnetaan myös Unified Threat Management (UTM) –teknologioiden innovaattorina. Tarjooma kattaa yhtenäiset laite- ja ohjelmistoalustat etätoimistojen Gateway –tuotteista aina virtuaalisen palvelukeskuksen sovellustason tietoturvaan. Fortinet täydentää Elisa Santa Monican laajaa tietoturvatarjontaa.

Blue Coat Systems.

Blue Coat Systems

Blue Coat on perustettu 1996 ja tarjoaa ratkaisuja sovellusten tietoturvaan ja tehokkaampaan käyttöön. Application Delivery Network ratkaisulla saavutetaan tehokkaampi sovellusten käyttö paikkariippumattomasti ja turvallisesti. Elisa Santa Monica tunnetaan erityisesti Web-liikenteen suodatusratkaisuista Blue Coat -tuotteiden avulla.

Aruba.

Aruba

Vuonna 2002 perustettu Aruba Networks on keskittynyt edistyksellisten langattomien verkkojen laitteiden ja ohjelmistoratkaisuiden toimittamiseen. Vuosien varrella yhtiö on kasvanut merkittävästi saaden asiakkaikseen niin globaaleja suuryrityksiä, kuin pienempiäkin organisaatiota. Aruban ratkaisuilla langattomia verkkoja voidaan rakentaa joko kontrolleripohjaisesti tai ilman erillistä kontrolleria niin sanotun Instant AP –mallin avulla. Verkkojen tietoturvaa hoitaa erillinen ClearPass-ohjelmisto ja kokonaisuuden hallintaan on erittäin monipuolinen AirWave-ratkaisu.

VMware.

VMware

VMware on ollut jo vuosia johtava virtualisointialusta, jonka markkinaosuus on lähes 50% maailmanlaajuisesti. Suomessa käyttäjäkuntaan kuuluu sekä pieniä että suuria organisaatioita. VMwaren valtava suosio johtuu sen pitkäjänteisestä kehitystyöstä joka mahdollistaa erilaisiin tarpeisiin soveltuvat ratkaisut sekä erittäin monipuolisen tuotevalikoiman.

Tintri.

Tintri

Tintri on uuden sukupolven tallennusratkaisu VMware-ympäristöjen tehostamiseen. Sen avulla pystytään saavuttamaan parempi suorituskyky, pienemmät viipeet, tehokkaampi tilankäyttö sekä nopeampi virtuaalikoneiden provisiointi. Vahvassa kasvussa oleva Tintri skaalautuu niin pieniin, muutaman kymmenen virtuaalikoneen, kuin suuriin, tuhansia virtuaalikoneita käsittäviin ympäristöihin.

EMC.

EMC

EMC on maailman johtavia tallennus- ja pilviratkaisuiden toimittajia. EMC:n innovatiiviset tuotteet ja palvelut vauhdittavat pilvipalveluiden murrosta ja auttavat yrityksiä säilyttämään, käsittelemään, suojaamaan ja analysoimaan tietoa helposti, luotettavasti ja kustannustehokkaasti.

Cryptshare.

Cryptshare

Cryptshare mahdollistaa turvallisen tiedostonsiirron mm. sähköpostin välityksellä. Ratkaisu on helposti integroitavissa Microsoft Outlookiin ja Lotus Notesiin.

Trend Micro.

Trend Micro

Trend Micro on japanilainen palvelinturvallisuuden globaali markkinajohtaja, sekä maailman suurin vain tietoturvaan keskittynyt toimittaja. Trend Micron keskitetysti hallittavat ratkaisut varmistavat, että asiakkaidemme data palvelimilla pilvessä ja konesalissa, sekä loppukäyttäjien laitteilla, on suojattu, ja että tietomurrot voidaan havaita markkinoiden parhaaksi testatuilla ratkaisuilla. Japanilaisena yhtiönä Trend Micro on sitoutunut riippumattomuuteen ja asiakkaidensa yksityisyyteen sekä tietojen suojelemiseen.

SimpliVity.

SimpliVity

SimpliVity tarjoaa hyperconverged-alustat virtualisoitujen korkean käytettävyyden konesaliympäristöjen tehokkaaseen tietojen käsittelyyn, turvaamisen ja keskitettyyn hallintaan sinun valitsemasi pilvistrategian vankaksi perustaksi.

EfficientIP.

EfficientIP

EfficientIP on eräs nopeimmin kasvavista nimipalveluihin ja IP-osoitehallintaan sekä niiden tietoturvaan erikoistuneista yrityksistä. Uniikki SmartArchitecture™ teknologia mahdollistaa yhtenäisen ja tietoturvallisen DNS-, DHCP-, VLAN- ja IP-osoitehallinnan, myös monivalmistajaympäristöissä. Ainoana valmistajana EfficientIP mahdollistaa myös Amazon Route 53-palvelun hallinnan integroinnin samaan keskitettyyn hallintanäkymään. EfficientIP:n innovatiiviset ja ainutlaatuiset DNS-suojausmekanismit kohottavat tietoturvan tasoa ja mahdollistavat tehokkaan nollapäivä- ja palvelunestohyökkäysten torjunnan. Elisa Santa Monica on sertifioitu EfficientIP kumppani.

Advenica.

Advenica

Advenica kehittää, valmistaa ja myy erittäin kehittyneitä kyberturvallisuusratkaisuja ja -palveluja Euroopassa. Yhtiöllä on pitkä kokemus korkealaatuisesta “state-of-the-art” -teknologiasta puolustus- ja turvallisuusalalla sekä kriittisen infrastruktuurin tarpeisiin liittyen kaikilla tietoturvatasoilla. Advenica on yksi neljästä eurooppalaisesta yrityksestä, jolla on IP-salaustuotteita EU-SECRET -tasolle saakka ja sillä on myös kansalliset hyväksynnät useissa Euroopan maissa jopa erittäin salaiseksi luokiteltuihin järjestelmiin saakka.