Avainhenkilöt

Elisa Santa Monican johtoryhmä vastaa yhtiömme strategian toteutuksesta käytännössä ja johtaa liiketoimintamme kehittämistä niin, että se parhaalla mahdollisella tavalla tukee asiakkaillemme tehtävää työtä. Meidän tehtävämme on auttaa teitä menestymään nopeasti muuttuvassa maailmassa!

 

Johtoryhmä
Kai Vuokko
Teemu Tiainen
Joni Oksanen
Aki Anttila
Kai Vuokko.

Kai Vuokko

Toimitusjohtaja

Kailla on yli 20 vuoden kokemus IT-alalta. Vuodesta 1997 lähtien hän on toiminut eri tehtävissä tietoliikenneverkkoihin ja tietoturvaan keskittyneissä yrityksissä, joista 11 viimeisintä vuotta Santa Monica Networksissa. Uran alkuvaiheeseen mahtuu tehtäviä RF- ja ohjelmistoalueen tuotekehityksessä.

Kai on toiminut Santa Monica Networksin toimitusjohtajana vuodesta 2007 lähtien. Kain johdolla Santa Monica Networks on kasvanut 6 M€ liikevaihdosta vuoden 2015 38 M€ kokoon. Samanaikaisesti yritys on kasvanut 70 kovan ammattilaisen asiantuntijataloksi. Johtajana Kai on määrätietoinen, vaativa ja tavoiteorientoitunut. Hän on ollut mukana yrityksen perustamisvuodesta lähtien.

Teemu Tiainen.

Teemu Tiainen

Johtaja, Palvelutuotanto

Teemulla on 13 vuoden kokemus IT-palveluiden tuottamisesta kaiken kokoisille yrityksille. Työuransa aikana hän on toiminut laajasti ja monipuolisesti IT-palveluiden tuotannon eri tehtävissä ja nähnyt palveluiden tuottamisen useasta näkökulmasta. Santa Monica Networksin palveluksessa hän aloitti vuonna 2011. ITIL-sertifioidun Teemun sydäntä lähellä ovat palvelutuotannon prosessien jatkuva kehittyminen ja ITILin mukaiset parhaat käytännöt.

Vastuualueenaan Santa Monica Networksissa hänellä on kansainvälisen palvelukeskuksemme tuottamien jatkuvien palveluiden liiketoiminta ja tuotanto sekä niiden aktiivinen kehittäminen.

 

 

Joni Oksanen.

Joni Oksanen

Johtaja, Konsultointi, arkkitehtuuri ja koulutus

Jonilla on 15 vuoden kokemus vaativien operaattori- ja konesaliympäristöjen suunnittelusta, toteutuksesta ja jatkokehityksestä. Viimeisimpien vuosien aikana Joni on erikoistunut vaativien yritysarkkitehtuurien määrittelyyn yhdessä asiakkaidemme kanssa. Jonilta löytyy niin Ciscon kuin Juniperinkin tekniset E-tason sertifikaatit.

Joni johtaa omalla esimerkillään pitäen itsensä edelleen vahvasti ajan tasalla uusista teknologioista ja ratkaisuista, varmistaakseen, että asiakkaillamme on aina käytössään parhaiten liiketoimintaa tukevat sekä kokonaisedullisimmat IT-ratkaisut. Joni toimii edelleen myös SMN:än pääarkkitehtina ja työskentelee jatkuvasti niin asiakkaan liiketoimintajohdon, IT-johdon kuin teknisten asiantuntijoidenkin kanssa.

Aki Anttila.

Aki Anttila

Teknologiajohtaja

Akilla on yli 20 vuoden kokemus suomalaisesta ICT-infrastruktuurista. Teknologiajohtajan tehtävien lisäksi hän on toiminut toimitusjohtajana, yksikön vetäjänä, tuotepäällikkönä, liiketoiminnan kehittäjänä, konsulttina ja kouluttajana. Aki tunnetaan ahkerana kirjoittajana ja kouluttajana, joka on opettanut suurta osaa maamme tietoliikenneammattilaisista.

Aki on suorittanut kolme kappaletta expert-tason tutkintoja – kaksi Ciscolta ja yhden Juniperilta. Nykyisin Akin mielenkiinnon kohteena on teknologian hyödyntäminen liiketoiminnan kehittämisessä. Laajan kokemuksen kautta hän pystyy suhteuttamaan erilaiset teknologiset mahdollisuudet yrityksien tarpeisiin ja sitä kautta auttamaan asiakasyrityksiä tekemään parempia investointeja ICT-infrastruktuuriin. Tämän lisäksi myös Lean-filosofia on lähellä hänen sydäntään.