Datakeskukset

Valtaosa yritysten käyttämistä sovelluksista siirtyy pilveen. Jokaisen yrityspilven takana on datakeskus. Älykkääksi rakennettu datakeskus tuo tuntuvia säästöjä, helpottaa arkea, skaalautuu tarpeiden mukaan ja nopeuttaa liiketoiminnalle tärkeiden sovellusten käyttöönottoa. Sertifioidut huippuosaajamme luovat yrityksellesi kokonaisuuden, joka täyttää myös tulevaisuuden vaatimukset.

Hybridipilvi on tulevaisuuden sovellusalusta

Automatisoitu ja IT-käyttäjän ehdoilla toimiva konesaliratkaisu mahdollistaa pilvimäisen käyttökokemuksen, riippumatta siitä missä konesali fyysisesti sijaitsee. Hybridipilvi mahdollistaa oman pilven ja palveluiden yhdistämisen oman organisaation ulkopuolisiin pilvipalveluihin. Tämä tuo liiketoiminnalle joustavuutta ja skaalautuvuutta tavalla, joka ei ennen ole ollut mahdollista. Tarjoamme hybridipilven automatisoinnin lisäksi kaikki oman pilven rakennuspalikat: palvelimet, virtualisoinnin, tallennuksen ja varmistuksen, yhdistettynä verkko- ja tietoturvatarjoamaamme.

Ota yhteyttä

Kimmo Karhu
Kimmo Karhu Solution Designer 044 7111 322 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Ei ole tärkeää mitä osaa, vaan mitä haluaa oppia.”

Vesa Vuorisalo
Vesa Vuorisalo Sales Manager 050 505 9937 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Elämässä ei voi hävitä: voi vain voittaa tai oppia.”

Lue lisää asiakastarinoistamme