Case Studiotec

Audiovisuaalinen viestintä- ja elämysteknologia osaksi tietoverkkoja

AV-tekniikan maahantuonti- ja palvelutalo Studiotec ja Santa Monica Networks tarjoavat laadukkaat AV- ja tietoliikenneratkaisut kustannustehokkaasti ja joustavasti erikokoisiin tarpeisiin. Yhteistyön taustalla on AV-ratkaisujen siirtyminen laitepohjaisista ratkaisuista ohjelmistopohjaisiin palveluihin. Niitä ohjataan ja valvotaan IP-verkoissa yhä enemmän keskitetysti, aivan kuten tietoliikenne- ja tietotekniikkaratkaisuja.

Suomessa IP-pohjaiset AV-ratkaisut on uusi asia, sillä tähän saakka tietoliikenne- ja AV-ratkaisujen toimittajat ovat tuottaneet palvelujaan erikseen omiin verkkoihinsa.Tulevaisuuden AV-ratkaisut rakennetaan lähtökohtaisesti IP-pohjaisiksi. Me tarvitsimme tähän vahvan kumppanin, joka pystyy tietoliikenneratkaisuiden toimittajana samanlaiseen korkeaan laatuun, jota asiakkaamme ovat tottuneet saamaan meiltä perinteisellä vahvuusalueellamme. Santa Monica Networks on tähän tarpeeseen mitä parhain kumppani, Studiotecin yritysratkaisujen myyntijohtaja Juha Kähäri sanoo. AV-ratkaisujen toteutus kehittyneessä IP-ympäristössä tarjoaa käyttäjäorganisaatiolle runsaita etuja kuten laitekannan helpomman ja joustavamman käytön ja hallinnan, koko elinkaaren aikaisen kustannustehokkuuden sekä uusien palvelluiden joustavan hankinnan muuttuvien käyttötarpeiden mukaan.

image description
Me tarvitsimme kumppanin, joka pystyy tietoliikenneratkaisujen toimittajana samanlaiseeen korkeaan laatuun, jollaista asiakkaamme ovat tottuneet saamaan meiltä. Santa Monica Networks on tähän tarpeeseen mitä parhain kumppani.” Juha Kähäri Studiotec Oy

Ohjelmistopohjaisilla AV-palveluilla voidaan toteuttaa huimia asioita ja upeita elämyksiä. Perinteisen tietoliikenneverkolla pitää voida tuottaa moniulotteisia palveluja. Kaikkiin ratkaisuihin ei voida ostaa enää erillisiä laitteita. Nykyajan tietoliikennelaitteilla pitää kyetä ja uskaltaa hoitaa kaikkien verkkoon liitettävien laitteiden pitkän elinkaaren aikaisia palveluita hallitusti, kehittyneesti ja turvallisesti, Santa Monica Networksin myyntijohtaja Juuso Ihalainen sanoo. Studiotecille yhteistyö merkitsee siirtymistä teknologiatoimittajasta kokonaispalvelutoimittajaksi, joka vastaa asiakkaiden nopeasti muuttuviin tarpeisiin.

Asiakkaidemme liiketoiminta ja tilojen käyttötarpeet muuttuvat, jolloin me haluamme toimittaa heille joustavasti toimintaa ja tilaa tukevia palveluita. Yhteistyö Santa Monican Networksin kanssa antaa meille hyvät edellytykset kehittää toimintatapaamme, Kähäri sanoo. Samanlainen muutos on meneillään Santa Monica Networksissä.

Studiotecin kanssa toteutettava yhteistyö korostaa meilläkin palvelumallia, jossa tarjoamme asiakkaillemme boxien sijasta palvelua, kokemusta ja turvaa, Ihalainen sanoo. Aiemmin AV-ratkaisuilla on ollut omat ja usein vielä jokaisella laitevalmistajalla erilainen tietoturvaratkaisu. Pahimmassa tapauksessa sitä ei ole välttämättä mietitty ollenkaan. Nyt tietoturvaratkaisut toteutetaan IP-pohjaisina.

Osana uutta yhteistyötä, Santa Monica Networks suunnitteli ja toteutti Studiotecille Ciscon teknologialla modernin lähiverkkoratkaisun, joka tukee AV-ratkaisujen toteutusta IP-pohjaisina.

Havaitsimme, että pitäähän suutarin lapsella olla kunnolliset kengät. Yhteistyömme paljasti pian myös sen, että kumppanuus Santa Monica Networksin kanssa antaa meille mahdollisuuden tarjota asiakkaillemme aivan uusia palveluita, Kähäri muistelee yhteistyön alkutaivalta.
 
Kaksi osaajaa yhdeltä luukulta

Studiotecin ja Santa Monica Networksin viime vuonna käynnistynyt yhteistyö tarjoaa kahden vahvan teknologiaosaajan asiantuntemuksen yhdeltä luukulta. Asiakkaat voivat ensi kertaa Suomessa hankkia korkealuokkaiset ja koetellut tietoliikenne- että AV-ratkaisut samasta paikasta.

Jos olet tottunut asioimaan Studiotecin kanssa ja tarpeesi kohdistuvat ensisijassa AV-ratkaisuihin, oikea osoite on edelleen Studiotec. Santa Monica Networks palvelee silloin, kun ratkaisun pääpaino on tietoliikennelaitteissa ja -palveluissa, mutta tarvitset myös korkealuokkaisia AV-ratkaisuja.

Olemme hyvin samantyylisiä ketteriä ja yrittäjävetoisia yrityksiä. Tarjoamme asiakkaillemme korkealaatuisia pitkän elinkaaren ratkaisuja. Koemme molemmat olevamme oman alamme teknologisia suunnannäyttäjiä ja johtavia asiantuntijataloja, Studiotecin yritysratkaisujen myyntijohtaja Juha Kähäri sanoo.

Studiotecillä on 37 vuoden kokemus vaativien ja monipuolisten AV-ratkaisujen toimittamisesta ja integroimisesta yritysten neuvottelutiloista ja oppilaitosten auditorioista aina maan suurimmille areenoille kuten Helsingin Kaupunginteatteriin sekä tapahtumakeskus Logomoon ja Gatorade Arenalle Turkuun. Studiotec edustaa ja maahantuo yli sadan johtavan AV-laitevalmistajan tuotteita. Yrityksen palveluksessaan yli 70 kokenutta asiantuntijaa ja sen liikevaihto on noin 16 miljoonaa euroa vuodessa.

 

Ota yhteyttä

Esko Kontio
Esko Kontio Sales Manager 050 5066 880 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.