Case Tieto

Tiedolle lisää tietoa

Tieto Oy on tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluyhtiö. Sen Head of Connectivity Services Matti Asikainen, ja Manager of Project Services Juha Backman vetävät tiimejä, jotka koostuvat pääosin tietoliikennearkkitehdeista ja -asiantuntijoista. Heidän tiiminsä ovat käyttäneet Santa Monica Networksin koulutuksia yli viiden vuoden ajan, ja kymmenet tietolaiset ovat ammentaneet oppia kursseilta. Miksi työntekijöiden kouluttaminen on tärkeää?

”Tekniikat kehittyvät ja järjestelmät muuttuvat koko ajan. Meille on tärkeää, että olemme kehityksen kärjessä koko ajan”, sanoo Asikainen. Backman näkee koulutuksessa toisenkin arvon: ”Tieto haluaa panostaa työntekijöihinsä. Työnantajamme, Tieto, kouluttaa ja kehittää työntekijöitään monin eri tavoin.”

image description
Yhteistyö on ollut helppoa ja luontevaa. Olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä ja saaneet rahoillemme vastinetta.” Matti Asikainen ja Juha Backman Tieto

Molemmat kiittelevät Santa Monican koulutustarjonnan laajuutta. Paitsi että Tiedon asiantuntijoita koulutetaan hallitsemaan uusia teknologioita, on yhteistyötä viety pitemmälle. ”Kehitimme yhdessä Asiantuntijasta arkkitehdiksi -koulutusohjelman, jossa opetetaan teknologian lisäksi siihen liittyviä konsultatiivisempia ajattelutapoja”, Backman ja Asikainen kertovat. Yhteistyön tulos on ollut niin hedelmällinen, että Santa Monica Networks on tarjonnut Asiantuntijasta arkkitehdiksi -koulutusta myös muille asiakkailleen. Kyseinen koulutus ei silti ole ainoa juuri Tiedolle kehitetty kurssi.

”Meille on tärkeää, että saamme meille räätälöityjä koulutuksia. Tässä Santa Monica Networks on ollut erittäin joustava, ja saamme heiltä helposti juuri sellaista koulutusta, jota sillä hetkellä tarvitsemme”, Asikainen sanoo. ”Meiltä käy vuosittain kymmeniä henkilöitä erilaisilla Santa Monican kursseilla. Hyödynnämme kurssitarjontaa alkaen niin sanotuista Admin-tason kursseista aina korkean senioriteetin kursseihin”, Backman valaisee.

”Yhteistyö on ollut helppoa ja luontevaa. Olemme olleet siihen erittäin tyytyväisiä ja saaneet rahoillemme vastinetta”, Asikainen ja Backman vakuuttavat yksimielisesti.

Ota yhteyttä

Anne Arstila
Anne Arstila Account Manager 0400 733 413 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Asioilla on tapana järjestyä. Sky's the limit!"

Heidi Lammi
Heidi Lammi Business Manager, Professional &Training Services 044 2555 330 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Kaikki on mahdollista kun vaan päätät niin.”