Case Ifolor

Oppia palomuureista

Digitalisoituminen on megatrendi, joka on mullistanut liiketoiminnan monella toimialalla. Niin myös valokuvabusineksessä.

”Ennen meillä oli liikeideana, että lähetimme asiakkaillemme ilmaisen filmirullan palautuspusseineen kotiin”, kertoo Ifolor Oy:n IT-johtaja Pertti Penttinen.

image description
Ifolor oli kaikin puolin tyytyväinen SMN:n järjestämään koulutukseen." Pertti Penttinen Ifolor

”Asiakas sitten palautti ne meille, me teimme niistä valokuvat ja lähetimme takaisin uuden, ilmaisen filmirullan kanssa.”

Palautuspusseja tuotiin Ifoloriin päivittäin kuorma-autolla. Nyt palautettavat filmirullat mahtuvat pakettiautossa kulkevaan postisäkkiin. Paperikuvien tilalle Ifolorin suosikkituotteiksi ovat nousseet kuvakirjat, kuvakortit, kuvakalenterit, erilaiset kuvalahjatuotteet sekä sisustustuotteet, kuten Canvas-taulut.

”Nykyään suurin osa tilauksista, noin 96 prosenttia tulee meille digitaalisessa muodossa. Palomuuri on meillä ensimmäinen laite, joka ottaa ne vastaan”, Pertti Penttinen kertoo.

Ifolorin palomuurit ovat kovalla koetuksella koko ajan, kun tilauksia satelee yhtiön järjestelmiin, mutta etenkin sesonkeina, kuten joulun alla. Silloin päivittäiset tilausmäärät nousevat helposti parikymmenkertaisiksi normaaleihin verrattuna. Ifolorin tuotantolinjalla riittää vilskettä.

Ifolor on hankkinut palomuurinsa Fortinetilta, joka on Santa Monica Networksin kumppani. Koulutuksen niiden käyttöön Ifolor päättikin varata SMN:ltä. Ville Grönfors, Jan Skogman ja Jarkko Laukkanen infrapuolelta osallistuivat elokuussa SMN:n järjestämälle kolmen päivän Fortinet FortiGate Basics -kurssille Espoossa.

”Siellä käytiin lävitse palomuurien perusteet: mitä laitteita on, mitä niillä tehdään ja miten. Olemme aikaisemminkin käyttäneet kyseisen valmistajan tuotteita, mutta ne kehittyvät.”

Ifolor oli kaikin puolin tyytyväinen SMN:n järjestämään koulutukseen.

”Se koostui luennoista ja käytännön harjoitteista. Kouluttaja oli pätevä kaveri. Hän osasi asiansa ja oli mukava.”

 

Ota yhteyttä

Heidi Lammi
Heidi Lammi Business Manager, Professional &Training Services 044 2555 330 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Kaikki on mahdollista kun vaan päätät niin.”

Anne Arstila
Anne Arstila Account Manager 0400 733 413 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Asioilla on tapana järjestyä. Sky's the limit!"

Sirpa Iltanen
Sirpa Iltanen Sales, Training Services 0405886937 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.