Case Coriant Oy

Oppia omissa tiloissa

Uusien teknologioiden käyttöönotto on tietoliikenneyrityksissä arkipäivää. Henkilöstön – ja luonnollisesti yrityksen talouden – kannalta kivuttomin tapa uuden teknologian sisäistämiseksi on laadukas koulutus.

”Kaikkein tehokkainta on käydä ensin koulutuksessa ja sen jälkeen syventää osaamista tekemisen kautta. Siinä tuhlataan aikaa ja rahaa, jos henkilöstö lähtee itse opettelemaan uusia teknologioita yrittämisen ja erehtymisen kautta”, sanoo Coriant Oy:n koulutuspuolen manageri Antti Hirvikoski.

image description
”Kaikkein tehokkainta on käydä ensin koulutuksessa ja sen jälkeen syventää osaamista tekemisen kautta. Siinä tuhlataan aikaa ja rahaa, jos henkilöstö lähtee itse opettelemaan uusia teknologioita yrittämisen ja erehtymisen kautta”

Coriantin henkilöstö on käynyt Santa Monica Networksin koulutuksissa noin kymmenen vuoden ajan. Enää ei tosin voida kirjaimellisesti sanoa, että Coriantin väki olisi käynyt koulutuksissa, sen sijaan Santa Monica Networksin kouluttajat käyvät Coriantin luona.

”Meille on ollut tärkeää, että koulutukset pidetään omissa tiloissamme. Se esimerkiksi vähentää matkustamiseen käytettyä aikaa ja vaivaa”, Hirvikoski sanoo.

”Kursseilla käytetään Santa Monica Networksin verkkoa, eli otamme etäyhteyden heidän labraansa. Se vastaa täydellisesti sitä, että olisimme Santa Monican Networksin tiloissa”, Hirvikoski kiittelee.

Coriant on tilannut Santa Monica Networksilta muun muassa MPLS-teknologiaan liittyviä koulutuksia.

”Suurin osa kursseista on ollut meidän privaattikoulutuksia. Ne ovat aina olleet täyteen buukattuja.”

Santa Monica Networksin uskollisen asiakkaan on helppo perustella, miksi valinta osuu uudestaan ja uudestaan samaan osoitteeseen.

”Se on Suomen johtava tietoliikennealan kouluttaja. Meillä on pelkästään hyviä kokemuksia heidän palveluistaan.”

”Yksi Santa Monica Networksin vahvuuksista on myös se, että heidän kouluttajat tuntevat koulutettavan asian sekä teoriassa että käytännössä. Käytännön labraharjoittelu on vankistanut hyvää oppimistulosta”, Antti Hirvikoski sanoo.

Ota yhteyttä

Heidi Lammi
Heidi Lammi Business Manager, Professional &Training Services 044 2555 330 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Kaikki on mahdollista kun vaan päätät niin.”

Anne Arstila
Anne Arstila Account Manager 0400 733 413 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Asioilla on tapana järjestyä. Sky's the limit!"

Sirpa Iltanen
Sirpa Iltanen Sales, Training Services 0405886937 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.