Case DNA

Nopsaliikkeinen koulu

Santa Monica Networks järjestää DNA:lle yhtiön tarpeiden mukaisia räätälöityjä koulutuksia. Näin rakennetaan huipputiimejä, kohennetaan työmotivaatiota ja tuetaan yhtiön strategisia linjauksia.

DNA:n valmennuksia organisoi kolmihenkinen koulutustiimi: kehityspäällikkö Ulla Koivisto sekä koulutuskoordinaattorit Silja Lehtonen ja Minna Hoikkala. Koulutusassistentti Emmi Järvinen alkaa sijaistaa Siljaa tämän vuorotteluvapaan aikana. Joukkue kertoo olevansa tyytyväinen SMN:n tarjontaan. Tarjolla on luovia ja mutkattomia valmennusmalleja. SMN:ltä tutuiksi tulleet yhteyshenkilöt Heidi Lammi ja Jouko Nuolioja sparraavat, mikäli tiimin oma tietämys tekniikan alalta uhkaa loppua.

image description

- Tiimimme toimenkuva ulottuu henkilöstön ja esimiesten osaamisen kehittämisestä ja testaamisesta valmennus- ja koulutustapahtumien käytännön organisointiin. Tuotamme itsekin muun muassa verkkokoulutusmateriaalia yhteistyössä asiantuntijoidemme kanssa, Ulla Koivisto sanoo.

SMN:n tarjoamissa laboratoriokoulutuksissa kurssilaisia on mukana tusinan verran. Verkon yli tai intranetin verkkoaineistoilla tapahtuvalla koulutuksella tavoitetaan huomattavasti suuremmat joukot. Koulutusryhmiin kerätään ihmisiä eri puolilta organisaatiota. Verkkokurssien ohella suositaan myös DNA:lle räätälöityjä ryhmävalmennuksia.

Jotkut koulutustapahtumat ovat säännöllisesti toistuvia paketteja, joiden sisältö ulottuu myynnistä hallintoon, asiakaspalveluun ja tekniikkaan. Valmennukset käynnistyvät kun ryhmä saadaan kokoon.  Tärkeätä on, että koulutukset räätälöidään nopeasti yhtiön tarpeiden mukaisiksi.

- Esimerkkinä mainittakoon SMN suunnittelema ja menestyksekkäästi toteuttama IP-aiheisten tietoiskujen sarja, jossa kouluttaja Mika Ilvesmäki valmensi livenä verkon yli DNA:laisia ympäri Suomen. SMN rakensi valmennusaineistosta samalla intranettiimme hyvät verkkokoulutusaineistot, joista on tullut hyvin suosittuja, Koivisto sanoo.

Ota yhteyttä

Jouko Nuolioja
Jouko Nuolioja Sales Manager 0400 429 834 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Ota riskejä. Jos voitat, tulet onnelliseksi, jos häviät, tulet viisaaksi.”

Heidi Lammi
Heidi Lammi Business Manager, Professional &Training Services 044 2555 330 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Kaikki on mahdollista kun vaan päätät niin.”