Case Medbit Oy

Koulutuksella hyödyt irti

Medbit Oy on vuoden 2008 alussa toimintansa aloittanut julkisomisteinen osakeyhtiö, joka tuottaa keskitetysti Satakunnan, Vaasan ja Varsinais-Suomen sairaanhoitopiirien alueen terveydenhuollon ja sosiaalihuollon organisaatioiden tarvitsemat ICT-palvelut. Terveydenhuollon järjestelmien tulee toimia häiriöttömästi 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

"Santa Monica Networks on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa Medbit Oy:n uusia konesaliympäristöjä. Koulutustarpeet pohjautuvat pitkälti juuri uusien konesaliympäristöjen koviin vaatimuksiin, joten niiden toimituksessa mukana olleen Santa Monican valinta kouluttajaksi oli tavallaan luonnollinen valinta", kertoo konesaliasiantuntija Juha Rouhiainen.

image description
Koulutuksella halutaan varmistaa, että huippuluokan teknisistä toteutuksista saadaan irti kaikki niiden tarjoama potentiaali." Juha Rouhiainen Medbit Oy

Osa koulutuksista on kuulunut itse urakkaan ja osa on hankittu. Alunperinkin yhtiön tahtotila oli, että tarkasti omiin tarpeisiin räätälöidyn ja omaa toimintaa tukevan koulutuksen hoitaa alkuperäisessä teknisessä toteutuksessa mukana ollut taho.

Konesalipalveluihin on yhteydessä yli 100 toimipistettä ja laiteympäristöjen ylläpidosta vastaa 40 asiantuntijaa.​ Medbitin tavoite on mahdollisimman korkea palveluiden käytettävyys ja asiakkaiden saama hyvä käyttökokemus.

"Koulutuksella halutaan varmistaa, että huippuluokan teknisistä toteutuksista saadaan irti kaikki niiden tarjoama potentiaali. Asiantuntijoidemme on oltava perillä kaikista eri järjestelmien tarjoamista mahdollisuuksista nyt ja tulevaisuudessa. Haluamme taata Medbitin asiakkaille mahdollisimman hyvän käyttökokemuksen", Rouhiainen kertoo.

Osa koulutuksista oli Santa Monican yleisiä hyviä peruskursseja Santa Monica Networksin tiloissa Espoossa. Erityisen tehokkaita olivat Medbitin tilanteeseen räätälöidyt koulutukset, jotka järjestettiin Turussa ja koulutusalustana toimivat Medbitin uudet ympäristöt.

"Mukana oli paljon laboratorioympäristössä toteutettuja harjoituksia, kuten vastaavanlaisissa koulutuksissa yleensä. Santa Monican järjestämiä koulutuksia on ollut yhteensä viitisen kappaletta ja yksittäisten koulutusten kesto on vaihdellut parista päivästä viiteen päivään", Rouhiainen kuvaa.

Koulutuksiin osallistujat ovat olleet pääasiassa Medbitin järjestelmäasiantuntijoita. Mukana on ollut kaikkiaan noin kymmenen henkilöä. Rouhiainen on tyytyväinen lopputulokseen sekä toteutuksen että koulutusten osalta.  

"Olen ollut mukana jokaisessa yhtiön tarjoamassa koulutuksessa, jotka tukevat uusien konesalien ratkaisujen toimintaa", hän sanoo.

Medbitille toimitetut ratkaisut:

Nexus/Konesaliverkko: Suunnittelu + Laitemyynti + Tekninen suunnittelu + toteutus + käyttöönotto + koulutus

F5 (LTM ja APM): Suunnittelu + Laitemyynti + Tekninen suunnittelu + toteutus + käyttöönotto + koulutus (oma vain LTM, APM tuli Computerlinksin kautta)

Cisco UCS -palvelinratkaisu virtuaalityöpöytä ympäristön alustaksi: Koulutus

 

Ota yhteyttä

Heidi Lammi
Heidi Lammi Business Manager, Professional &Training Services 044 2555 330 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Kaikki on mahdollista kun vaan päätät niin.”

Anne Arstila
Anne Arstila Account Manager 0400 733 413 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Asioilla on tapana järjestyä. Sky's the limit!"