Case Kaisanet

Ala, jolla aina tapahtuu

Kainuussa, Ylä-Savossa ja Pohjois-Karjalassa toimiva ICT-palvelutalo ja tietoliikenneoperaattori Kaisanet Oy on tehnyt yhteistyötä Santa Monica Networksin kanssa perustamisestaan lähtien vuodesta 2011.

”Oma tiimini hankkii verkkoihin, konesaleihin ja niiden tietoturvaan liittyvää koulutusta.

image description
Kaikki on sujunut mielestäni mallikkaasti. Sisällöltään meille sopivia kursseja on hyvin tarjolla julkisissakin koulutuksissa. Tarvittaessa on sitten toteutettu räätälöityjä ratkaisuja.” Ale Repo Kaisanet Oy

Haemme koulutusta niin perus- kuin syventäviinkin tarpeisiin eri tekniikoissa, kuten esimerkiksi MPLS-, DOCSIS- ja langattomiin verkkoihin. Meillä on tarve toimialamme tekniikoiden syväosaamiseen, jotta voimme vastata asiakkaidemme kaikkiin tarpeisiin”, kertoo tiimipäällikkö Ale Repo Kaisanet Oy:stä.

Koulutuksiin osallistuu yleensä yhdestä kahdeksaan henkeä. Julkisilla kursseilla käyvät yksittäiset henkilöt, räätälöityihin koulutuksiin yritetään saada mahdollisimman monta tiimin jäsentä osallistumaan samalla kerralla.

”Tiimini kokoonpano on varsin stabiili. Mahdollisia uusia jäseniä koulutetaan järjestelmällisesti, mutta varsin paljon kurssitetaan myös pidempään työskennelleitä. Tavoite on, että jokainen pääsee koulutukseen tarpeen mukaan ja joka vuosi ainakin jollekin kurssille”, Repo sanoo.

Hän vastaa oman tiiminsä koulutuksien hankinnasta, mutta kurssit ja sisältö sovitaan yhdessä tiimin jäsenten kanssa yrityksen tarpeisiin peilaten.

Repo muistuttaa, että alalla tapahtuu koko ajan – uusia tekniikoita ja laitteita tulee usein ja osaaminen näihin on luotava.

”Koulutukset antavat perustaa osaamiselle, tarvittaessa hankitaan syventävää koulutusta. Tiimin jäsenet myös tukevat toisiaan koulutusten pohjalta. Erilaisia sertifikaatteja käytetään luonnollisesti osaamisen näyttämiseen asiakkaille.”

Ale Repo on tyytyväinen yhteistyöhön Santa Monica Networksin kanssa.

”Kaikki on sujunut mielestäni mallikkaasti. Sisällöltään meille sopivia kursseja on hyvin tarjolla julkisissakin koulutuksissa. Tarvittaessa on sitten toteutettu räätälöityjä ratkaisuja.”

Ota yhteyttä

Anne Arstila
Anne Arstila Account Manager 0400 733 413 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

"Asioilla on tapana järjestyä. Sky's the limit!"

Heidi Lammi
Heidi Lammi Business Manager, Professional &Training Services 044 2555 330 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

”Kaikki on mahdollista kun vaan päätät niin.”