Koulutuspalvelut

Elisa Santa Monica on Suomen suurin turvallisten tietoliikenneverkkojen kouluttaja. Asiakkaillemme tämä näkyy markkinoiden laajimpana kurssivalikoimana ja mahdollisuutena toteuttaa koulutus monilla eri tavoilla. 
Asiakkaamme kokevat koulutustuotteemme laadukkaiksi; kurssit ovat sopivan pituisia (kestoltaan yleensä 2-3 päivää), kursseilla tehdään paljon todenmukaisia harjoituksia työtilannetta vastaavassa ympäristössä ja sisältö on erityisesti kehitetty suomalaiseen tarpeeseen. Suurin osa kursseistamme sisältää laboratoriotyöskentelyä. 

Kouluttajamme ovat alalla aktiivisesti toimivia asiantuntijoita ja konsultteja, joilla on aina käytössään tunnetuimpien valmistajien viimeisin tieto aihealueeseen liittyen sekä useiden vuosien kokemus kouluttamisesta.

Toteutamme koulutukset pääsääntöisesti suomeksi, tarvittaessa myös englanniksi.

Julkiset koulutukset

Kaikille avoimia kursseja järjestämme pääsääntöisesti Espoossa. Toteutamme avoimia kursseja myös muissa kaupungeissa, kun kurssille on vähintään 4 osallistujaa. Mikäli kaipaat lisätietoja maakunnissa järjestettävistä kursseista, ota yhteyttä smnfi.training@elisa.fi.

Espoon kurssit järjestetään Elisa Santa Monica:n tiloissa Derby Business Parkissa. Kurssien aikana osallistujat voivat pysäköidä maksutta vieraspaikoille ja pidemmältä tuleville tarjoamme etukoodin majoitusta varten hotelli GLO:n. Hotellilta on noin 1,5km matka toimistollemme. Kurssipäivät alkavat klo 9 ja päättyvät noin klo 16. Kurssipäivinä tarjoamme osallistujille aamupalan, lounaan ja iltapäiväkahvit.

Suosittelemme avoimia kurssitoteutuksia, kun osallistujamäärä on 1-5 henkilöä.

Asiakaskohtaiset koulutukset

Koulutusliiketoiminnan tavoitteena on tarjota aina
ajantasainen ja asiakkaan näköinen kurssikokonaisuus. Kaikki kurssimme voidaan järjestää myös asiakaskohtaisesti räätälöitynä, jolloin mukaan saadaan varmasti ainoastaan asiakkaan liiketoiminnan ja teknisen osaamisen kannalta tärkeät asiakokonaisuudet. Tämä varmistaa oppimistuloksen, sekä investoinnin tehokkuuden. Räätälöinti mahdollistaa myös asiakkaan valitsemien laitteiden käyttämisen kurssilla.

Suosittelemme asiakaskohtaisia kursseja silloin, kun osallistujamäärä on yli 5 henkilöä. Asiakaskohtaiset kurssit voidaan järjestää Elisa Santa Monican tai asiakkaan omissa tiloissa.

Koulutussetelit

Koulutussetelit ovat helpoin, suosituin ja volyymihinnoittelun ansiosta edullisin tapa hankkia koulutusta. Säästyt hyväksymisprosessilta yksittäisen kurssin kohdalla ja laitehankintojen yhteydessä saat lisäaikaa koulutusten suunnittelulle.

Setelipaketin koko määritellään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti ja hinta paranee portaittain oheisen taulukon mukaisesti. Setelipakettiin voit hyödyntää esimerkiksi kuluvan vuoden budjettia, vaikka koulutukset toteutuisivat vasta myöhemmin.  

Yhden koulutussetelin arvo on yksi julkinen kurssipäivä/henkilö ja viisi seteliä vastaa yhtä asiakaskohtaisesti toteutettua kurssipäivää maksimissaan 12 osallistujalle. Koulutussetelit ovat voimassa 12 kuukautta ostopäivästä ja niitä voi käyttää kaikille Elisa Santa Monican kursseille, yhteistyökumppaneiden kursseista sovitaan erikseen. Voit siis keskittää kaikki saman yrityksen koulutusostot yhdelle setelipaketille riippumatta siitä, kuuluvatko käyttäjät samaan yksikköön/osastoon. 

Esimerkkilaskelma:

1. Vuoden aikana neljä henkilöä osallistuu kolmen päivän julkiselle kurssille = 12 koulutuspäivää = 12 koulutusseteliä

2. Vuoden aikana järjestetään yksi kolmen päivän asiakaskohtainen kurssi (15 seteliä) ja lisäksi kolme henkilöä osallistuu kolmen päivän julkiselle kurssille = 24 koulutusseteliä

Pyydä tarjous organisaatiollesi smnfi.training@elisa.fi!

Kuvaus Norm. hinta Setelipaketti Säästö €
Koulutussetelipaketti 12kpl 10 200€ 9180€ 1020€
Koulutussetelipaketti 24kpl 20 400€ 17 952€ 2448€
Koulutussetelipaketti 36kpl 30 600€ 26 010€ 4590€
Koulutussetelipaketti 50kpl 42 500€ 34 000€ 8500€